Glam stílus 3 lépésben

 

  1. A Glam stílus a luxus és csillogás megtestesülése, sikkes hatása a részletekben rejlik. Jellemző bútorok:  hosszúszálú szőnyegek, tűzött kárpitozású kanapék, fotelek, tükröződő, fényes felületek.
  2. A még kifinomultabb összhatás érdekében, a színskála színei közül válasszuk a sápadt rózsaszínt, taupe lágyabb árnyalatait.
  3. Fontosak a kiegészítők, válasszunk metál arany, illetve ezüst hangsúlyos elemeket, legyen az lerakóasztal, konzolasztal, vagy tükör.

 

 

Glam bútorok és ötletek

 

A glam design a luxus és kifinomultság finom keveréke. Tükrös felületű bútorok, csillogó szövetek, fém hangsúlyos dekorelemek segítenek az exravagáns megjelenés kialakításában. Csillogó vízesés csillárok, tűzött kárpitok, műszőrme kiegészítők jellemzik.

Színpaletta

 

A dekortárgyak vakmerő stílusával és csábító anyagaival ellentétben, a színpalettát a visszafogottság és kifinomultság jellemzi. A felületek fémes csillogását a fáradt rózsaszínek, fehér, meleg szürke és krém árnyalatok egészítik ki, elegáns összhangot teremtve.

Tükörfelületű bútorok

 

A tükröződő felületek ragyogóvá teszik a belső teret, vonzza a tekintetet egy-egy ilyen bútordarab. Tükörfelületű asztalok, íróasztalok, fésülködőasztalok, egyaránt változtatják a teret sikkessé és kifinomulttá.

 

Műszőrme takarók

 

A szobánk hangulatát még lehengerlőbbé tehetjük, ha műszőrme takarókat, párnákat teszünk a kanapéra, székre, vagy az ágyra. Puha, érzéki hatást kelt, pihentető és kényelmes otthon képét varázsolja elénk.

 

 

Nappali

Sofa, a központi elem

 

A Glam nappali legjellemzőbb eleme a tűzött, szegecsekkel díszített, visszahajló karfájú luxus darabok. Választhatsz semleges színűt, vagy merész színárnyalatot, mindenképp központi elemmé fog válni a belső térben.

 

Kiegészítők

 

A szőnyegek szerepe is kiemelhető a Glam stílus esetében. Választhatunk merész mintájút, élénk színeket, minőségi anyagokat, hosszúszálú shaggy szőnyegeket. Fontos, hogy szem előtt tartsuk a már meglévő bútorokat és dekorelemeket a megfelelő szőnyeg kiválasztásakor.

A fali tükrök mindig megragadják a tekintetünket- a Glam stílusnál különösen. Válasszunk merész formájú tükröt, például egy napot formázó, kövekkel díszített darabot!

A Glam stílus nagy előszeretettel használja a Hollywood fénykorát idéző zsúrkocsikat. Jól mutat egy koktélos bár felület a nappaliban, akár szürcsölgetsz naponta Martinit, akár nem…

A fali dekorációról se feledkezzünk meg, jellemzően fekete-fehér nyomatokat, merész festményeket használhatunk. 

 

Ajánlott termékek:

https://www.butorok.hu/hu/nikol-3-ml-haromszemelyes-kanape-rozsaszin

https://www.butorok.hu/product/products/view?id=14494

https://www.butorok.hu/hu/sefal-puff

https://www.butorok.hu/hu/jamina-puff

https://www.butorok.hu/hu/milagro-uloke-kek

https://www.butorok.hu/hu/ferrero-puff-szurke

https://www.butorok.hu/hu/somy-3-haromszemelyes-kanape

https://www.butorok.hu/hu/amina-lerakoasztal

https://www.butorok.hu/hu/kn-5-konzol-asztal

https://www.butorok.hu/hu/takara-fem-agy

https://www.butorok.hu/hu/kaisa-rozsaszin-agy-140-x-200-cm