Kiegészítők

A lakberendezés leghatékonyabb eszköze a kiegészítők használata, hiszen sokszor a részletekben rejlik a lényeg. Nem csupán dekorációs elemeket, hanem az alap bútordarabok kiegészítőit is megtalálja ebben a kategóriában.

Az alapdarabok mellett lakásunkban szükség lesz világításra, ehhez számos, egyedi, álló vagy asztali lámpát tudunk ajánlani. A lakás több pontján használhatunk textil dekorációt, legyen szó egy puha párnáról, vagy plédről, melyek színt vihetnek otthonunkba. Amennyiben szeretnénk otthonunkba a természetet is becsempészni, elengedhetetlen egy megfelelő virágtartó kiválasztása, melyek ma már multifunkciós darabok, fából, fémből egyaránt elérhetőek. Az előszoba esetében egyre népszerűek az álló fogasok, egészen különleges darabokra bukkanhat kínálatunkban. Ezeket kiegészíthetjük a tükrök széles skálájával, melyeket nem csak az előszobában, hanem a hálószobában, fürdőszobában, és gyakorlatilag a lakás bármely pontján használhatunk. Különösen közkedveltek az állótükrök, melyeket gyakran párosítanak ruhaállvánnyal, gardróbsarok kialakításához. A mindennapokban nagy segítséget nyújtanak a kisebb helyet foglaló szobainasok is. A dolgozószoba, vagy iroda hasznos darabja lehet egy padlóvédő, vagy lábtámasz, melyeket szintén ebben a kategóriában talál meg. Ne feledkezzünk meg a fürdőszobáról sem, a szennyestartók kialakításuknak köszönhetően már más helyiségben is felhasználhatóak, akár gyerekszobában is játékok tárolására. A hasznos kiegészítők kategóriában változatos termékeket talál, kiegészítő polcoktól a LED világításig, tárolóktól a kerti pavilonig sok terméket. Fedezze fel kínálatunkat!

Válogasson olcsó, vagy kedvezményes kiegészítőink közül!

 

Világítás

A lakás hangulatát kiegészítő álló és asztali lámpák változatos színekben és designnal.

Tükrök

A lakás bármely pontján felhasználható fali és állótükröket ajánlunk, minden stílusban.

Szennyeskosarak

Design tárolók, melyek alkalmasak ruházat, vagy játékok tárolására.

Padlóvédők és lábtámaszok

Irodájában, otthonában hasznos lehet a padlóvédő használata, a lábtartók pedig kényelmét szolgálják.

Plédek

Lakásdekorációs alapdarab, számtalan színben. Puhaságot és színt visz otthonába.

Párnák

Díszpárnák a lakás bármely pontjára, rengeteg színben.

Fogasok

Számtalan álló és fali fogas közül válogathat otthona, vagy irodája számára.

Ruhaállványok és szobainasok

Praktikus ruharendező állványok, egy vagy két akasztórúddal, polcokkal. Változatos kialakítású szobainasok minden igényhez.

Virágtartók

Multifunkcionális fa vagy fém virágtartók, tárolóként, polcként is használhatóak.

Hasznos kiegészítők

Az alap bútordarabokon kívüli hasznos termékek, alapzatok, tárolók tárháza.

Termékek ebben a kategóriában

JADE TYP 5  lámpa
JADE TYP 4 lámpa