Szekrények és komódok

A különféle szekrények funkciója a vizuális élményen túl a tárolást szolgálja. Számos fajtája is ezekhez az igényekhez igazodnak. Készülhetnek fából, faszármazékból, lehetnek színesek, magasfényűek, vagy tükrös felületűek. A hálószoba alapvető darabja a gardróbszekrény, mely lehet akasztós, polcos, vagy fiókos, de ha sarokgardróbra van szüksége, azt is talál kínálatunkban. Méretét tekintve széles skálán mozog, saját igényei szerint állíthatja össze. Az éjjeliszekrények hasznossága nem kérdés, letehetjük rá könyvünket, telefonunkat, de dísztárgyak, lámpák elhelyezésére is tökéletes. A komódok multifunkcionális darabok, használhatóak hálószobában, étkezőben, nappaliban, vagy gyerekszobában. Számos verziót találhat, léteznek magas komódok, vitrinesek, polcos, vagy fiókos kialakításúak, illetve ezek variációi. A fent említett helyiségeken túl, fürdőszobákba is ajánljuk a fonott kosaras modelleket. Érdemes végignézni teljes kínálatunkat. A nappali, gyerekszoba, de sokszor a hálószoba központi eleme tárolás tekintetében a szekrénysor. Lehetnek lábakon állók, falra szerelhetőek, LED világítással, vagy push-click rendszerűek, rengeteg variációt kínálunk. Népszerűek a magasfényű szekrénysorok, de a fa természetessége is sokak számára vonzó. A könyvesszekrények és könyvespolcok elengedhetetlen elemei a nappalinak, gyerekszobának, dolgozószobának, vagy irodának. Kínálunk nyitott, illetve ajtós szekrényeket, rendkívül szerteágazó designnal rendelkeznek. Népszerűek vitrines szekrényeink is. Falipolcok tucatnyi változatából válogathat, semlegestől az élénk színűekig. A konyhák sem maradhatnak ki a sorból, mert ha valahol szükség van sok tárolóhelyre, az a konyha. Webshopunkban külön kategóriában talál kész, méretre készített konyhaszekrényeket, illetve elemenként összeállítható elemes konyhaszekrényeket. Különböző stílusú és színű változatok közül válogathat. Ha szeretné kiegészíteni berendezését egy tálalószekrénnyel, megtalálja őket a vitrinek és tálalószekrények kategóriában. Rengeteg tárolóhellyel rendelkeznek, segítik a felhalmozódó konyhai eszközök, készletek tárolását. A fürdőszoba berendezéséhez kínálunk fürdőszobaszekrényeket, melyek lehetnek lábakon állók, illetve falra szereltek, magasfényűek, vagy természetes fa hatásúak. Fürdőszobai komódok között fonott kosaras tárolókat és gurulós polcos tárolókat is talál. Az előszoba esetében javasoljuk a cipősszekrények böngészését, találhat magasat, széleset, polcosat, vagy billenős változatokat. Ha csak mindennapi tárolásra keres megfelelő bútordarabot, válogasson cipőtartóink közül. Az előszobafalak között kínálunk tükrös, polcos változatokat, de érdemes megnézni fogasainkat is. A gardróbszekrények között talál több keskeny szekrényt is, melyek alkalmasak lehetnek az előszoba berendezésére is. Az irodák kiegészítő darabja lehet az irodai konténer, mely rendkívül praktikus darab. Zárható változatai is elérhetőek bútor webáruházunkban.

Válogasson olcsó, vagy kedvezményes szekrényeink közül!

Komódok

Nappaliban, hálószobában, étkezőben, gyerekszobában használható fiókos, vagy polcos komódok. Kosaras változatai a fürdőszobában is praktikusak.

Gardróbszekrények

Minden stílushoz, mérethez jól illeszthető akasztós, polcos, fiókos, vagy sarokgardrób változatok.

Cipőtartók, és cipősszekrények

Zárt cipősszekrények és nyitott cipőtárolók, minden méretben és formában.

Fürdőszoba szekrények

Álló, vagy falra szerelhető fürdőszobai szekrények, többféle stílusban.

Szekrénysorok

A nappali, gyerekszoba és akár a hálószoba berendezésére alkalmas lábakon álló, vagy falra szerelhető szekrénysorok, minden stílusban.

Könyvespolcok és szekrények

Számtalan zárt és nyitott szekrényt kínálunk, fali polcokkal, térelválasztókkal kiegészítve, melyek alkalmasak lakás és iroda berendezésére is.

Vitrines szekrények és Tálalók

Nappaliban, akár irodában is használható vitrines szekrények, illetve étkezőben praktikus tálalószekrények tárháza.

Konyhaszekrények

Különböző stílusú, elemes konyhabútorok, egyéni igény szerint összeválogatható elemekkel.

Méretre készített konyhabútorok

Adott méretben kapható, teljes konyhavariációk, számos stílusban és színben.

Irodai konténerek

Az irodai tárolás elengedhetetlen elemei, görgős és zárható variációk is elérhetőek.

Előszobafalak és szekrények

A praktikus előszoba kialakításához szükséges előszobafalak, tükrös panelek, akasztós, vagy polcos szekrények.

Éjjeliszekrények

A hálószoba fontos tároló és dekorációs bútordarabja, többféle stílusban, polcos, vagy fiókos változatban.

Termékek ebben a kategóriában