Szállítási lehetőségek és költségek


Termékeinket a RoyalSpint És a GLS futárszolgálat szállítja.


A Royal-Sprint és a GLS futárszolgálat napközben 9-17 óra között az Ön által megadott szállítási címre fogja kiszállítani a csomagot. Kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol munkaidőben is át tudja venni a csomagját, esetlegesen munkahelyi címet adjon meg ezért. Webáruházunkban vásárolt termékeket magyarországi címre szállítják ki. A futárszolgálat a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Ha nem sikerült az első szállítás és a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, a futár egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. A futárszolgálat a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.


Számla és utánvétel:


Számlát e-számlaként, e-mailben küldjük el Önnek.

Az átvételkor a rendelés összegét és a szállítási költséget, Önnek a futár felé kell kifizetnie készpénzben. Előre utalással  fizetett megrendelés esetén Önnek a futár felé nincs fizetési kötelezettsége.


Bankkártyás fizetés:


A bankkártyás fizetést az OTP SimplePay rendszere segítségével biztosítjuk vásárlóink számára ezzel kapcsolatban a következő letölthető dokumentumokban vagy a megjelölt linken elérhető weboldalon talál bővebb információkat.

Fizetesi_tajekoztato.pdfPayment_information.pdf,
Adattovabbitasi_nyilatkozat_HU.pdfPayment_information.pdf


Szállítási díjak:


   0  –   3 kg közötti csomag súly esetén 1.355,- Ft 

  3,1 –   5 kg közötti csomag súly esetén 1.593,- Ft.

  5,1 – 10 kg közötti csomag súly esetén 1.763,- Ft.

10,1 – 20 kg közötti csomag súly esetén 2.103,- Ft.

20,1 – 30 kg közötti csomag súly esetén 2.476,- Ft.

30,1 – 40 kg közötti csomag súly esetén 2.850,- Ft.

40,1 – 50 kg közötti csomag súly esetén 3.156,- Ft.

50,1 – 60 kg közötti csomag súly esetén 3.530,- Ft.

60,1 – 70 kg közötti csomag súly esetén 3.835,- Ft.

70,1 – 80 kg közötti csomag súly esetén 4.209,- Ft.

80,1 – 90 kg közötti csomag súly esetén 4.515,- Ft.

90,1 – 100 kg közötti csomag súly esetén 4.888,- Ft.

+kg        +200 Ft/kg


Amennyiben értesítést kapott a csomag indulásáról, a következő elérhetőségeken tud egyeztetni a csomag átvételével kapcsolatban:A futárszolgálat elérhetőségei

 

GLS szállításnál: Az info@gls-hungary.com e-mail címen, vagy telefonon 07-20 óra között a +36 1 802 0265-ös telefonszámon. A csomag aktuális állapotáról https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes oldalon tájékozódhat.

Royal Sprint szállításnál: A diszpecser@royal.hu e-mail címen, vagy telefonon 07-20 óra között a +36 1 216 3606-os telefonszámon.  A csomag aktuális állapotáról http://www.royalfutar.hu/blank-kj36a  oldalon tájékozódhat.


A kiszállítás időtartama normál esetben 3-21munkanap.  Amennyiben a szállítás várható ideje ettől eltérne, a megrendelőt értesítjük. A megrendelt termékek kiszállítása együtt történik, így – ha más megállapodás nem születik – a hosszabb szállítási idővel rendelkező termék az irányadó a várható kiszállítás időpontját illetően.

Banki átutalással történő fizetés esetén a szállítási határidő a termék vételárának és a szállítási díjnak a Szolgáltató bankszámláján történő jóváírásának napján kezdődik.

A Webáruház a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja. Az új díj a honlapon történő megjelenésének napján lép hatályba.


Ügyfélszolgálat nyitva tartása :


Hétfő- Péntek: 09:00-17:00h

Szombat: 09:00 - 13:00h

Vasárnap: ZÁRVA


A termék átvételekor a Felhasználó köteles megvizsgálni, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Felhasználó kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Felhasználó kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!


Visszaszállítás feltételei


Önnek lehetősége a terméket visszaküldeni, amennyiben nem találja megfelelőnek.

A törvényben meghatározott elállási jog szerint 14 napon belül küldheti vissza indoklás nélkül az Önnek nem megfelelő terméket. A Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be illetve fizikai sérülések, ázás vagy egyéb az újra értékesítést korlátozó esemény történt az átvett terméken. Minden esetben a termék visszaérkezését követően utaljuk Önnek vissza a megrendeléskor kifizetett teljes összeget, a kiszállítás díjával együtt. A visszaszállítást Önnek kell leszerveznie, a szállítás díját Önnek kell fizetnie a visszaszállítást végző cég felé. Fontos: a visszaszállítás költségét nem áll módunkban átvállalni. A céges vásárlókra a 14 napos visszaküldésre vonatkozó ajánlat nem érvényes.